> ترویج مفاسد اخلاقی در کشور با پیام رسان تلگرام پیام رسان های بومی جلوی نشر اکاذیب در فضای مجازی را می گیرد | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۲
جمعی از فعالین فضای مجازی و کارشناسان فن آوری ارتباطات با بیان اینکه پیام رسان های خارجی به مثل تلگرام درصدد تبلیغ فرهنگ غربی در کشور هستند، گفتند: با استفاده از پیام رسان های داخلی امکان نشر اکاذیب و شایعات در آن از بین می رود .
ترویج مفاسد اخلاقی در کشور با پیام رسان تلگرام/ پیام رسان های بومی جلوی نشر اکاذیب در فضای مجازی را می گیرد
به گزارش عصرهامون، در عصر اطلاعات، فضای مجازی و نرم افزارهای مرتبط با آن دارای نقشی عمده در شناخت افراد، گروهها و کشورها محسوب می شود. یکی از نرم افزارهای موفق طی سالهای اخیر تلگرام است که بازشناسی کاربردها و نحوه برخورد مسئولان این نرم افزار با مخاطبان قابل توجه است.
تلگرام همچون تمام شبکه‌های اجتماعی مانند شمشیر دو لبه‌ای است که کاربر هم می‌تواند از آن استفاده مثبت و هم با استفاده افراطی و خارج از برنامه از این شبکه پیام‌رسان به‌عنوان ابزاری منفی و با تأثیرات سو بهره ببرد.
در همین زمینه دشمنان نظام و جریان نفوذ در داخل کشور با بسترسازی برای پیام‌رسان تلگرام عملاً زمینه اجرای اغتشاشات با هدف براندازی را دنبال می کنند که حمایت از پیام رسان های بومی می تواند جلوی نشر اکاذیب در فضای مجازی را بگیرد.
در همین راستا جمعی از فعالین فضای مجازی و کارشناسان فن آوری ارتباطات با بیان اینکه پیام رسان های خارجی به مثل تلگرام درصدد تبلیغ فرهنگ غربی در کشور هستند، گفتند: با استفاده از پیام رسان های داخلی امکان نشر اکاذیب و شایعات در آن از بین می رود .
 
پیام رسان های خارجی درصدد تبلیغ فرهنگ غربی در کشورمان هستند
فعال مجازی گفت: پیام رسان های خارجی مانند درصدد تبلیغ فرهنگ منحط غربی در کشور اسلامی ما هستند.
زینب پورحیدر در گفت و گو با دلگان پرس در خصوص آسیب های پیام رسان های خارجی نظیر تلگرام، اظهار کرد: شبکه های پیام رسانی مانند تلگرام همواره تلاش کرده که فرهنگ غربی را در بین جوامع بخصوص در کشور جمهوری اسلامی تبلیغ کنند و از همین جهت آسیب های زیادی را به خانواده و بنیان آن زده اند.
این خبرنگار و فعال مجازی با تاکید بر اینکه تلگرام همچنین جهت اخلال در وحدت ملی و قومی تلاش می کند، ادامه داد: شبکه های پیام رسانی مانند تلگرام درصدد هستند تا سخنان کذبی را به جامعه تزریق و با گزارشهای کذب و اخلال در روان خانواده ها به وجود آورند.
پورحیدر با بیان اینکه غرب از طریق جنگ سخت نتوانست به امنیت ملی کشورمان ضربه بزند، خاطر نشان کرد: حال از طریق جنگ نرم و ابزار  تلگرام همواره تلاش می کند تا به منافع ملی ما ضربه بزند.
وی افزود: با توجه به اتفاقات و اغتشاشاتی که سال گذشته در کشور به وجود آمد بیشتر ارتباطات اغتشاش گران و تروریست ها از طریق تلگرام بود که از آنسوی مرزها خط دهی می شد اما خوشبختانه نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی کشورمان به خوبی نقشه های شوم آنها را نقش بر آب کردند.
 
ارتباط اغتشاشگران با خارج از کشور در سال گذشته عمدتا از طریق تلگرام بود
وی با اشاره به اتفاقات اخیر بازار ارز و  نقش موثر تلگرام در رشد کاذب آن گفت: مدیران پیام رسانهای خارجی همواره تلاش کرده اند با دروغ نسبت به جذب ثروت از طریق مردم و خروج آن از کشور اقدام کنند که این امر خود باعث بی ثباتی در اقتصاد کشور می شود که رشد کاذب قیمت دلار فقط در فضای تلگرامی نمونه بارز آن است.
این فعال مجازی با تاکید بر اینکه باید از پیام رسان های بومی استفاده و حمایت کرد، گفت: از آن طرف مدیران پیام رسان های بومی هم باید درصدد پیشرفت و بروزرسانی این پیام رسان ها باشند.
این خبرنگار خاطرنشان کرد: امنیت در شبکه های پیام رسان و فضای مجازی مسئله مهمی است که باید مدیران پیام رسان های داخلی به صورت ویژه به آن توجه کنند.
 
جاسوسی  مدرن توسط تلگرام و پیام رسان های بیگانه
دانشجوی کارشناس ارشد فن آوری اطلاعات گفت: دشمن از طریق پیام رسان های خود از قبیل تلگرام به راحتی در بین افراد نفوذ و به شیوه کاملا مدرن اقدام به جاسوسی می‌کند.
محمدقائم بهرک در گفت و گو با اوشیدا ابراز کرد: آنچه در تلگرام به وضوح مشاهده می‌شود و متاسفانه مردم همچنان به راحتی از این نرم افزار استفاده می‌کنند جاسوسی از اطلاعات مردم است به طوری که کشورهای بیگانه به راحتی از آنچه در بین مردم می‌گذرد و مسائل موجود بهره برداری می کنند.
وی افزود: اغتشاشات و فتنه گری ها به راحتی در تلگرام برنامه ریزی و مدیریت می‌شود کما اینکه این موضوع در اغتشاشات سال گذشته به راحتی قابل مشاهده و لمس بود.
بهرک ادامه داد: اطلاعات ۴۰ میلیون کاربر ایرانی به راحتی در اختیار امارات که یکی از دشمنان قسم خورده ایران اسلامی است قرار می‌گیرد بنابراین این کشور و سایر کشورهایی که دشمنی با ایران اسلامی دارند با آگاهی و تجزیه و تحلیل اطلاعات کاربران ایرانی از آن ها در راستای اهداف شوم خود به راحتی مورد استفاده قرار می دهند.
دانشجوی کارشناسی ارشد فن آوری اطلاعات با بیان اینکه میزان جرایم در تلگرام بالاست چرا که مجرمان به سهولت در این فضا فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: انواع کانال های مستهجن در اختیار نوجوانان در فضای تلگرام قرار گرفته که این موضوع تهدیدی گسترده برای جامعه ایرانی به شمار می‌رود.
وی با اشاره به اینکه ضعف حریم خصوصی همچنان در تلگرام قابل مشاهده است، خاطرنشان کرد: گروه های تروریستی با ایجاد انواع کانال ها در تلگرام بدون هر گونه دغدغه ای افکار عده ای را در دست گرفته اند و با توجه به اینکه دسترسی به آن ها وجود ندارد در این نرم افزار فعالیت داشته و احتمال گسترش آن ها می‌رود.
بهرک اذعان کرد: ملت فهیم ایران با استفاده از پیام رسان های داخلی می‌توانند از نفوذ دشمنان در کشور جلوگیری کرده و با استفاده از فضای سالم آن فرزندان خود را از آسیب ها نجات بخشند.
 
تلگرام با دشمنی علنی به ترویج مفاسد اخلاقی در کشور پرداخته است
کارشناس ارشد مسائل بین الملل گفت: تلگرام با وسعت دادن فعالیت در جهت مقابله و دشمنی علنی به ترویج مفاسد اخلاقی مغایر با ارزشهای اسلامی کشور پرداخته است.
کارشناس ارشد مسائل بین الملل در گفتگو با چهاربهاران با اشاره به حاکمیت ملی در هر کشور اظهار کرد: برای همه کشورها حاکمیت ملی و مردم آن سرزمین اهمیت اساسی دارند، به طوریکه هرگونه هزینه برای ارتقاء زندگی مردم و رفع چالشهای پیشرو، امری ملموس است.
محمدعلی رحیمی نژاد افزود: در این زمینه مسئولان تلگرام، علی رغم کسب درآمدهای فراوان مالی و اعتباری از حضور در کشور ما، حاضر به اجرای قوانین داخلی ما در زمینه فضای مجازی نشدند، امری که امروزه از دیدگاه حقوق بین الملل امری طبیعی و قابل پیگیری بوده و به عنوان حق مسلم کشورها در نظر گرفته می شود.
این کارشناس ادامه داد: در این زمینه تلگرام ضمن اشراف اطلاعاتی به 40 میلیون نفر از کاربران ایرانی، حاضر به رعایت قانون ملی ما مبنی بر عدم خروج اطلاعات کاربران ایرانی به خارج از کشور نشد و در ادامه با وسعت دادن فعالیت خود در جهت مقابله و دشمنی علنی به ترویج مفاسد اخلاقی مغایر با ارزشهای اساسی کشور پرداخته و ساختار اداری خود را به کشور امارات متحده عربی منتقل کرد.
وی گفت: البته این رویکرد مسئولان تلگرام تنها در مواجهه با کشور ما نبود و در قبال سایر کشورها از جمله اوکراین، روسیه و برزیل نیز به همین وجه عمل کرده است.
رویکرها و بهره های سیاسی خاص تلگرام جهت رسیدن به اهداف خاص خود کاملا مشهود بوده و در سطح جهانی ملموس شده است. اما سوال اساسی این است که راهکار چیست؟
رحیمی نژاد با اشاره به اینکه در تلگرام با خروج اطلاعات کاربران ایرانی و برنامه ریزی خاص کشورهای رقیب جهت تغییر افکار مردم در عرصه جنگ نرم، بیان کرد: با این اقدامات ناخواسته بسیاری از خطرات برای موجودیت و ارزشهای اساسی کشور ایجاد شده که مقدمه ای برای بحران است.
وی راهکار اساسی این مسئله را که طبق تجربیات سایر کشورها در عرصه جهانی است روی آوردن به نمونه های بومی با قابلیت های مشابه دانست.
کارشناس ارشد مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که حتی در صورت عدم تحریم نرم افزارهایی از قبیل تلگرام که برنامه ریزی جهت سلطه کشورهای خاص طراحی شده و در خدمت سلطه جهانی است، این نرم افزارها با تقویت قدرت خود می توانند به ابزاری برای باجگیری و خروج درآمدهای ملی کشور مبدل شوند. لذا در عرصه بین الملل نیز عدم برخورد با تهدیدات، نشانه ضعف حکومت ها محسوب شده و زمینه بحران سازی در بستر روبط کشورها را مهیا می کند.
 
نمی توان تلگرام را امن و با ثبات معرفی کرد
استاد دانشگاه زابل گفت: شنود و دسترسی به اطلاعات 40 میلیون ایرانی امروز به راحتی در دست افراد شرکت تلگرام قرار دارد و این ضعفی است که باید مسئولین کشور به آن توجه داشته باشند.
احمد ملاشاهی در گفت و گو با ندای هیرمند گفت: با توجه به نبود هیچ گونه اطمینانی به پیام رسان های خارجی نمی توان تلگرام را نیز امن و با ثبات معرفی کرد.
استاد دانشگاه زابل و کارشناس مسائل سیاسی افزود: اکثر پیام رسان های خارجی خارج از قوانین جمهوری اسلامی ایران هستند، و هیچ گونه تضمینی برای به سرقت رفتن اطلاعات مخاطبین نمی توان در آنها داشته باشیم.
ملاشاهی ادامه داد: آنچه که در این بین مهم است، عدم همکاری تلگرام با ایران و دشمنی این شرکت با کشور ما است، شنود و دسترسی به اطلاعات 40 میلیون ایرانی امروز به راحتی در دست افراد شرکت تلگرام قرار دارد و این ضعفیست که باید مسئولین کشور به آن توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: کشور جممهوری اسلامی ایران همانطور که مرزهای گسترده خود را امن و با ثبات نگه داشته است، امروز باید فضای مجازی امنی را نیز در کشور محیا کند تا بیگانگان نتوانند به راحتی به اطلاعات کاربران ایرانی نفوذ کنند.
استاد دانشگاه زابل همچنین خاطرنشان کرد: برای آنکه بتوان به راحتی به ماهیت تلگرام پی برد، فعالیت گروه های ضد انقلاب و تروریستی در این فضا را باید مشاهده کرد، گروه هایی که سالهاست برای اغتشاش و صدمه زدن به امنیت ملی در تلاش هستند امروز آزادانه در این فضا جولان می دهند و زمینه های مختلف فتنه را فراهم می کنند.
وی گفت: به نظر می رسد پشت اهداف تلگرام یک تفکر سیاسی نهفته باشد، که با برنامه ریزی بلند مدت در صدد نفوذ بیشتر به اطلاعات کاربران خود هستند.
 
پیام رسان های بومی جلوی نشر اکاذیب در فضای مجازی را می گیرد
کارشناس فناوری اطلاعات شهرستان میرجاوه گفت:با استفاده از پیام رسان های داخلی امکان نشر اکاذیب و شایعات در آن از بین می رود .
سلیمان غمشادزهی در گفت و گو با لادیز، اظهار کرد: راه اندازی پول مجازی گرام در آینده به عنوان یک چالش برای کلیه کشورها می باشد و در حال حاظر اکثریت کشورها هیچ گونه قانونی جهت مدیریت پول مجازی ندارند و معدود کشورهایی در حال وضع قانون برای آن می باشند.
وی افزود: مسئولین باید قبل از وقوع حادثه اقدامات لازم شامل وضع قوانین و چارچوب هایی جهت مدیریت ارزهای دیجیتال و اطلاع رسانی  به مردم را انجام دهند چراکه با عنایت به اینکه ارز مجازی عملا کنترل آن در دست هیچ سازمانی واقعی نیست می تواند مانند حمله های سایبری بر علیه یک کشور استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: برای جایگزینی پیام رسان داخلی باید ریشه یابی شود نمونه موفق جایگزینی پیام رسان داخلی با مشابه خارجی آن در کشور چین است که پیام رسان محبوب چینی ها این روزها وی چت، یک پیام رسان کاملا بومی چینی است و چینی ها حتی خرید ها در یک فروشگاه دور افتاده را نیز می توانند با استفاده از امکانات آن پرداخت کنند.
غمشادزهی تاکید کرد: اگر پروژه پیام رسان داخلی با موفقیت  به سر انجام برسد با توجه به اینکه پیام رسان های داخلی در چارچوب قوانین داخلی فعالیت می کنند این موضوع باعث حذف بسیاری از محتواهای غیر اخلاقی از فضای مجازی خواهد شد و بخش اعظمی از مشکلات و نگرانی های مربوط به استفاده کودکان و افراد کم سن و سال از فضای مجازی از بین خواهد رفت.
وی اذعان کرد: با استفاده از پیام رسان های داخلی  امکان نشر اکاذیب و شایعات در آن از بین می رود زیرا در حال حاضر هر شخصی می تواند با ایجاد یک کانال تلگرامی و عضو گیری شروع به نشر اخبار خلاف واقع و یا پخش محتواهای نامناسب کند.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcdox0fnyt0zz6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها