تاریخ انتشار :جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۳۶
طرح نهضت آسفالت در زهک آغاز شده و موید بهره گیری از آسفالت را به رانندگان خودروهای مختلف نوید می دهد.
نهضت آسفالت به زهک رسید/شهرهای سیستان و بلوچستان جلوتر از کلان شهر زاهدان!
به گزارش عصرهامون، طرح نهضت آسفالت طرحی بود که در زمان علی محمد آزاد از استانداران دولت های نهم و دهم مطرح و به پروژه ای ملی تبدیل شد.
این طرح در برخی از شهرهای استان اجرا نشد و نمونه بارز آن کلان شهر زاهدان است که همچنان بعد از گذشت سالها، رانندگان در معضل آسفالت همچنان دست و پنجه نرم می کنند.
حال براساس گفته رئیس شورای شهر زهک، طرح نهضت آسفالت در این شهر نزدیک به مرز افغانستان آغاز شده و این موضوع باعث خوشحالی رانندگان شده است.
رئیس شورای شهر زهک در این زمینه گفت: به منظور افزایش رفاه مردم منطقه و همچنین بهبود خدمات نهضت آسفالت در شهرستان زهک آغاز شده است.
عباس میری در گفت و گو با اوشیدا افزود: شهرداری زهک از اواخر اردیبهشت نهضت آسفالت را به طول ۱۰۰ هزار مترمربع با اعتبار جاری شهرداری و قیر یارانه ای آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه نهضت آسفالت ابتدا از کوچه های محلات شروع شد، تصریح کرد: طی ماه های اخیر تعمیر و راه اندازی کارخانه آسفالتی که در دوره قبل آتش گرفته و عملا از چرخه خدمات دهی خارج شده بود، تعمیر و راه اندازی ماسه ساز که به آهن پاره تبدیل و از چرخه تولید ماسه خارج شده بود که اگر این اتفاق نمی افتاد باید آسفالت را از دیگر مراکز تولیدی و با قیمت بالا آن هم در این ایام خشکسالی مالی خریداری کرد انجام شده است.
میری اذعان کرد: تولید مصالح برای آسفالت، تامین قیر با با رایزنی های به وجود آمده با معاونت استاندار، کشت نهال در دو نوبت آبان ماه و اسفندماه سال گذشته، ساماندهی و اصلاح و تکمیل پارک جانبازان (جدول گذاری؛ کفپوش؛ درختکاری) که متاسفانه در سالهای اخیر چهره‌ای بد و محل تجمع معتادین شده بود، روشنایی میدان الغدیر و جانبازان، خرید سطلهای زباله جدید و استقرار در سطح شهر، ایجاد تحرک بیشتر در راستای خدمات شهر و نظافت معابر و جدول گذاری کوچه های شهید صباغی و پشت بانک ملی و کوچه حمام قدیم که در این بخش به دلیل عدم وجود منابع مالی سرعت خدمت کم است از دیگر کارهای انجام شده در ماه های اخیر به شمار می‌رود.
وی در ادامه خدمات ارائه شده توسط سهرداری در ماه های اخیر بیان کرد: ساماندهی جاده مزار شمالی فقط با ظرفیت ماشین آلات شهرداری، ایجاد گلخانه مختص پرورش گل و گیاه که متاسفانه همه ساله منابع هنگفتی جهت خرید گل و گیاه صرف می‌شود و سند دار کردن منازل که از طریق بنیاد مسکن قرار بود انجام گیرد نقشه ها تکمیل و تایید و در اختیار این اداره قرار گرفته از دیگر خدمات ارائه شده محسوب می‌شود.
رئیس شورای شهر زهک اظهار کرد: تمامی درخواستهای شهروندان چه شفاهی و کتبی در شورا بررسی و در جهت رفع آن با توجه به توانایی این حوزه اقدام می‌شود.
میری‌ اضافه کرد: با همکاری استاندار و زیر مجموعه های آن و نیز همراهی امام جمعه عزیز و فرماندار و نمایندگان در زهک ۹۰ در صد هزینه تکمیل پل دوم زهک تخصیص و در آینده‌ای نزدیک فعالیت ساخت پل آغاز خواهد شد بنابراین از تمامی بزرگوارانی که در این جهت دست ما را گرفته اند تشکر و قدردانی فراوان می‌شود.
این مسئول خاطرنشان کرد:باید اضافه کنم محل دپوی زباله که همجوار با منازل مسکونی جلال آباد و مزدوجین می باشد و در سال گذشته قرار بود ساختمان پسماند در آن اجرا شود، با توجه به فاجعه زیست محیطی که ایجاد می‌کرد و سالیان گذشته و هم اکنون هم مردم را رنج می‌دهد از احداث آن در این محل جلوگیری و با رایزنی صورت گرفته و با حضور معاونت استاندار تغییر و کلنگ آن در مجاورت کارخانه آسفالت و دور از مناطق مسکونی به زمین زده شد و هم اکنون مراحل ساخت پسماند آغاز شده تا پس از بهره‌برداری زباله ها به منطقه‌ای در دشتهای رامشار منتقل شوند.
میری ادامه داد: شورای شهر زهک با درک وضعیت بد درامدی مردم اقدام به تخفیف ۴۰ درصدی عوارض کرده است.
حال این موضوع می تواند نقطه امیدی برای رانندگان شهر زاهدان با جمعیت چندصد هزار نفری باشد که شاید مسئولان به فکر شده و نهضت آسفالت را در این کلان شهر آغاز و اجرا کنند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1iqsx2bqxo8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما