تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۴
نمایندگان مجلس شورای اسلامی و علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فرمان آتش به اختیار در برابر عملکرد ضعیف مسئولین فرهنگی است، عنوان کردند: اهمال کاری ها جای معروف و منکر را جا به جا کرده است.
فرمان آتش به اختیار در برابر عملکرد ضعیف مسئولین فرهنگی است/اهمال کاری ها جای معروف و منکر را جا به جا کرده
به گزارش خبرنگار عصرهامون، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خطبه‌های نماز عیدفطر با بیان اینکه آتش‌به اختیار به معنای کارخودجوش فرهنگی تمیز است، گفتند: آتش به اختیار به معنای بی‌قانونی، فحاشی و مدیون کردن جریان انقلابی نیست.
در این خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی و علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فرمان آتش به اختیار در برابر عملکرد ضعیف مسئولین فرهنگی است، عنوان کردند: اهمال کاری ها جای معروف و منکر را جا به جا کرده است.
 
مسئولان در مسائل فرهنگی وظایف خود را به درستی انجام نمی دهند
عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در مسائل فرهنگی متاسفانه مسئولان دستگاه های اجرایی و دولتی و وزارت خانه های مربوطه وظیفه خود را به درستی انجام‌نمی دهند.
حسینعلی شهریاری در گفت و گو با عصرهامون افزود: با توجه به عدم اجرای مطلوب برنامه های علمی و فرهنگی،رهبر معظم انقلاب از مردم خوب و جوانان و افراد فرهنگی درخواست کردند تا هرجا مسئله ای را دیدند وارد میدان شده و عرصه را رها نکنند تا زمانی که مسئولان وظیفه خود را به درستی انجام دهند.
 
آتش به اختیار مربوط به مسایل فرهنگی است
وی ادامه داد: یکی از وظایف مهم اصول اساسی قانون اساسی، ماده ۸این قانون است که در مورد امر به معروف و نهی از منکر می باشد که در این رابطه رهبر معظم انقلاب نیز اخیرا در دیدار با مسئولین قوه قضائیه براجرایی شدن این اصل تاکید کردند.
وی با اشاره به نکته آتش به اختیار، افزود: وقتی مسئولان وظایف خود را در زمینه مسایل فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر به درستی اجرا نکنند، مردم‌ و به خصوص قشر جوان باید با منطق و دلیل به گونه ای به فعالیت بپردازند تا کار فرهنگی در کشور به خوبی اجرا و به پیش رود.
وی خطاب به مردم گفت: اگر مردم جایی احساس کردند تخلفی انجام‌می شود باید سریعا این موضوع را اطلاع رسانی کنند.
 
آتش به اختیار همان امر به معروف ونهی از منکر است
نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: آتش به اختیار مد نظر مقام معظم رهبری همان فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
سیدباقرحسینی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: باید در مقابل کوتاهی دستگاه های فرهنگی، مردم، خود یکسری اقدامات فرهنگی را شروع کنند و نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر بی تفاوت نباشند.
وی ادامه داد: آتش به اختیار یعنی بی تفاوتی  را کنار گذاشته و اگر مسئولی برخلاف مسائل نظام و انقلاب گام‌برداشت،مسئله را در مراجع مربوطه مطرح و پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه آتش به اختیار تاکیدی بر اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، تاکید کرد:مردم باید خود را در مقابل خون شهدا و حفظ اررشهای نظام و تبعیت از ولایت فقیه براساس فرامین نبی مکرم اسلام مسئول بدانند.
وی اذعان کرد:امروز به قدری اهمال،سستی و ملاحظه کاری در مسائل فرهنگی صورت گرفته که جای معروف با منکر جابجا شده است.
حسینی با بیان اینکه مردم‌نباید از مقابل تخلف ها و عملکرد ناصواب مسئولین بی تفاوت گذر کنند، ادامه داد: نباید حاشیه امنی برای آدم های خلافکار در جامعه وجود داشته باشد بر همین اساس، لازمه این کار اقامه صحیح امر به معروف و نهی از منکر از سوی مردم است.
 
فرمان «آتش به اختیار» مقام معظم رهبري در برابر عملکرد ضعیف مسئولان فرهنگی است
علی کرد نماينده مردم شهرستان خاش و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار كرد: مفهوم اصلي آتش به اختيار در حوزه فرهنگ يعني اينكه نبايد افراد منتظر دستورالعمل و بخشنامه باشند بلكه همگان مكلف و موظف هستند بر طبق مباني ديني رفتار كنند.
وي با بيان اينكه رهبر انقلاب فرمان آتش به اختيار را خطاب به تشکل ها، بسیجیان و مسلمانان و به معنای خود وارد عمل شدن صادر كردند، تصريح كرد: هر آنچه مقام معظم رهبری مطرح می کنند در مسیر درست بوده و اهداف نظام اسلامی را تامین می کند.
كرد گفت: انجام کارهای فرهنگی و دور شدن از بی قانونی ها و بی برنامگی ها و توهین تخریبها مطالبه به حق رهبری است.
وي با بيان اينكه رهبر انقلاب همواره دغدغه مسائل فرهنگي دارند، خاطرنشان كرد: نبايد با روش هاي غلط آرمان هاي اصلي انقلاب را زير سوال ببريم.
 
آتش به اختیار به معنای ایجاد هرج و مرج نیست 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همه ارکان نظام اسلامی اعم از مجلس، دولت، قوه قضائیه، شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و همه دلسوزان جامعه دارای حرمت و جایگاه هستند و نباید از لفظ آتش به اختیار برداشت سوء شود و بداخلاقی در جامعه رواج پیدا کند.
وي اذعان كرد: بايد فرمان رهبري در خصوص مسئله آتش به اختيار به درستي تحليل و تفسير شود و نبايد افراد جور ديگر برداشت كنند و اين فرمان در برابر كوتاهي و اختلال مديران فرهنگي كشور است كه وابستگي آن ها به فرهنگ غرب و بيگانه احساس مي شود.
کرد اظهار کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری «آتش به اختیار به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز است، به معنی بی قانونی و فحاشی و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست.» لذا انتظار از جامعه و مسئولان همین است که در مسیر مطالبات رهبری فعالیت داشته باشند.
 
آتش به اختیار به معنای ایجاد بی نظمی و بی قانونی در جامعه نیست
مولوي محمدانور شهنوازي امام جمعه موقت اهل سنت مسجد طوبي و نماينده اداره اوقاف در امور اهل سنت شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار كرد: واژه آتش به اختیار این نیست که در فضای جامعه تخریبها و توهین و بداخلاقی ها جایگزین ارزشها بشوند بلکه فضایی شکل بگیرد که در آن اتحاد و یکپارچگی و احترام مورد توجه و در اولویت است.
وي بيان كرد: مسیر فعالیتها از با محوریت وحدت و اخلاق اسلامی و تکریم انسانی باشد همه مشکلات و نارسائی ها از جامعه رخت برمی بندند.
 
اين فرمان برای مقابله با فرهنگ غرب است
مولوي شهنوازي تصريح كرد: مقام معظم رهبری اصطلاح آتش به اختیار را وارد ادبیات سیاسی کشور کردند که این، به معنای فتنه گری و ایجاد بی نظمی در جامعه نیست و معنای آن این است که مردم در همه جا از مسئولان جلوتر هستند و باید در صحنه حضور داشته باشند.
امام جمعه موقت اهل سنت مسجد طوبي شهرستان خاش اذعان كرد: آتش به اختیار عمل فرهنگی خودجوش است و با بی قانونی و هنجار شکنی در نظام اسلامی فاصله زیادی دارد.
نماينده اداره اوقاف در امور اهل سنت شهرستان خاش اظهار كرد: نظام اسلامی ایران بر پایه اسلام شکل گرفته لذا همه اقشار جامعه باید به ارزشهای والای اسلامی و انقلابی پایبند باشند.
 
آتش به اختیار به معنی جلوگیری از نفوذ فرهنگی است
مولوی محمود لبزن امام جمعه موقت اهل سنت شهرستان هیرمند در گفتگو با ندای هیرمند بیان داشت: آتش به اختیاری که رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه های نماز عید فطر به آن اشاره نمودند به معنی جلوگیری از نفوذ فرهنگی است.
وی افزود: آنچه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است توجه به مسائل فرهنگی است؛ یعنی جوانان منتظر دستور کسی برای اجرای کار فرهنگی نباشند خودشان خودجوش به میدان آمده و برای کار فرهنگی آستین ها را بالا بزنند.
مولوی لبزن با اشاره به خلل های فرهنگی زیاد در کشور گفت: باید دید که چه روزنه ای برای نفوذ به دشمن باز است تا از همانجا به آنان تهاجم برد.
امام جمعه موقت اهل سنت شهرستان هیرمند تصریح کرد: باید مواظب بود که از سخنان صریح رهبری برداشت های نا درستی نشود؛ و کار فرهنگی را با اتش به اختیاری که برخی ها به گونه ای دیگر تحریف می کنند اشتباه نگرفت.
وی بیان داشت: اگر جوان انقلابی با توجه به رهنمود های رهبر معظم انقلاب اسلامی در راه اهداف انقلاب حرکت کند هیچ نیرویی نمی تواند آنها را از مسیر خارج و به راه های انحرافی بکشاند.
 
حضور گروه های جهادی برای خدمت به مردم در مناطق محروم نمونه بارز آتش به اختیاری است
امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان گفت: حضور اعضای گروه های جهادی برای خدمت به مردم در مناطق محروم و مستضعف نمونه بارز آتش به اختیاری توسط جوانان است.
مولوی بلال مقدسیان امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان در گفتگو با دلگان پرس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان در خصوص کار فرهنگی و آتش به اختیاری، اظهار کرد: حضور خودجوش جوانان عضو گروه های جهای و فعالیت در مناطق محروم و مستضعف نمونه بارزی از آتش به اختیاری است.
وی با بیان اینکه همانطور که رهبر انقلاب  فرمودند: هر کجا مسئولان کار خود را به درستی انجام ندادند جوانان ورود پیدا کنند، تصریح کرد: این سخنان مقام معظم رهبری این اختیار را به جوانان می دهد که خودشان ورود پیدا کنند و کارهای بزرگ فرهنگی انجام دهند.

همه برای ساختن جامعه خود تلاش کنند
امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان با تاکید بر اینکه آتش به اختیاری یعنی همه مردم برای ساختن جامعه خود ورود پیدا کنند، اضافه کرد: هر شخصی که با هر سلیقه ای برای ساختن و پیشرفت جامعه خود تلاش کند.
مولوی بلال مقدسیان با اشاره به اینکه اجرای فرامین رهبر انقلاب بر همگان لازم است، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب مثل گذشته راه درست پیشرفت جامعه اسلامی را به صورت واضح به همگان نشان دادند.
وی با بیان اینکه استفاده از واژه و کلمه آتش به اختیار توسط مقام معظم رهبری آن هم در دیدار با دانشجویان این نکته را نشان داد که سهل انگاری هایی توسط مسئولان بوده است، ادامه داد: این یک هشدار به مسئولان بود که فعالیت های خود را برای پیشرفت جامعه اسلامی چند برابر کنند.
امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان علمای مسلمان باید سخنان رهبر معظم انقلاب را در جامعه بازگو کنند، خاطرنشان کرد: این سخنان نیاز روز جامعه اسلامی است.
 
جوانان به صورت خودجوش مقابل مفاسد اجتماعی و اقتصادی قیام کنند
مدرس حوزه علمیه اهل سنت جالق با اشاره به اینکه جوانان باید به صورت خودجوش مقابل مفاسد اجتماعی و اقتصادی قیام کنند، گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری است که مصداق بارز آتش به اختیار است.
مولوی اسماعیل رئیسی مدرس حوزه علمیه اهل سنت جالق در گفت و گو با شستون، اذعان‌ داشت: مقام معظم رهبری از شخصیت های بی نظیر جهان اسلام است که اندوخته های ایشان در جهان اسلام و عالم کم نظیر است.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب دارای شخصیتی هستند که آگاهی کامل نسبت به امور دینی، مذهبی، اعتقادی و فرهنگی جامعه اسلامی دارند که دارای فکر و اندیشه فرامنطقه ای  و فارغ از هر جناحی هستند که قلب تپنده ایشان متعلق به یک کشور، یک منطقه و‌یک مذهب نیست.

 امر به معروف و نهی از منکر مصداق بارز آتش به اختیار است
مدرس حوزه علمیه اهل سنت جالق در تکمیل مطلب فوق گفت: فکر مقام معظم رهبری برای جامعه ی اسلامی اعم از شیعه و سنی و کشور های دیگر دارای برنامه ها و رفتارهای متناسب است.
مولوی رئیسی خاطر نشان کرد:  آتش به اختیار یکی از واژه های مهمی است که مقام معظم رهبری اخیرا تأکیدات ویژه ای به آن داشته اند و جوانان را تشویق کرده اند که در بسیاری از مسائل فرهنگی و علمی حضور موثر داشته باشند.
وی ادامه داد: جوانان باید به صورت خود جوش در مقابل مفاسد اجتماعی و اقتصادی قیام کنند و در بسیاری از برنامه های فرهنگی ایده و نظرات خود را مطابق شئونات اسلامی اعلام و‌ در جامعه ترویج دهند.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت جالق تصریح کرد: جوانان باید خود را مانند یک دولت و یک فکر اسلامی بدانند که بدون جهت دهی از سوی مسئولین به مسائل فرهنگی ورود کرده و این موضوع را به عنوان وظیه یک جوان مسلمان ایرانی و اسلامی مقابل مفاسد اجتماعی و اخلاقی بدانند.
مولوی رئیسی در ادامه یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری را بحث امر به معروف و نهی از منکر دانست که ایشان روز گذشته در جمع مقامات عالی قضایی کشور عنوان کردند، که این فرضیه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب از سوی مسئولین نادیده گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه باید به امر به معروف و نهی از منکر  در جامعه به آن اهمیت داده شود، اضافه کرد: این یک مصداق بارز از آتش به اختیار است که جوانان باید به این موضوع ورود کنند و برای ترویج این فرضیه مهم در جامعه اسلامی تمام تلاش خود را به کار گیرند.
امام جمعه اهل سنت میرجاوه گفت:جوانان انقلابی باید آتش به اختیار عمل کنند هر کجا در هر زمینه نیاز باشد ورود پیدا کنند و در جهت پیشبرد اهداف انقلاب پیشگام باشند و روحیه آتش به اختیاری باید در دانشگاه ها و مراکز فرهنگی نهادینه شود.
 
روحیه آتش به اختیاری باید در دانشگاه ها و مراکز فرهنگی نهادینه شود
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در گفت و گو با خبرنگار لادیز, اظهار کرد: بیانات مقام معظم رهبری بیاناتی اصولی، کلیدی و راهنمای ملت و مسئولین انقلاب است، جوانان انقلابی باید در مسیر اهداف انقلاب گام بردارند و هرجا خلاای مشاهده می کنند احساس تکلیف کرده و وارد صحنه شوند.
وی افزود: جوانان انقلابی باید همواره در کنار مسئولین با احساس مسئولیت جلوی نفوذ فرهنگی دشمنان انقلاب را در کشور بگیرند و  روحیه آتش به اختیاری را در خود تقویت و نهادینه سازند و در جهت اهداف جمهوری اسلامی گام های بلندی بردارند.
وی خاطرنشان کرد: جوانان انقلابی باید آتش به اختیار عمل کنند هر کجا در هر زمینه نیاز باشد ورود پیدا کنند و در جهت پیشبرد اهداف انقلاب پیشگام باشند روحیه آتش به اختیاری باید در دانشگاه ها و مراکز فرهنگی نهادینه شود چراکه دانشگاه ها مهم ترین مراکز فرهنگی کشور هستند و می توانند مهمترین سد در برابر نفوذ دشمنان باشند.
مولوی ریگیان پور  تاکید کرد:دانشجویان افسران جنگ نرم هستند و باید در میادین مبارزه علیه جنگ نرم دشمن با اقتدار و آگاهی وارد عمل شوند بنابراین ابتدا باید روزنه های نفوذ فرهنگی دشمنان را شناسایی کنند و هر کجا احساس نیاز کردند پا به میدان مبارزه بگذارند بصیرت و شناخت دشمن مهمترین ابزار مبارزه با جنگ نرم دشمن است.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره اتش به اختیاری جوانان انقلابی, اذعان کرد: دستور رهبر معظم انقلاب درباره اتش به اختیاری  نشان می دهد ما همچنان در جنگی فرهنگی هستیم و هر کجا نهادهای فرهنگی نتوانند به وظایف خود در این جنگ نرم عمل کنند جوانان مومن و متدین باید وارد عمل شوند.
 
واژه آتش به اختیار دارای مفهومی ناب است
امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون عنوان کرد: واژه آتش به اختیار کلمه ای ناب با مفهوم بسیار غنی و گسترده است.
مولوی عبدالله حسن زهی در گفت وگو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: مقام معظم رهبری در نماز عید فطر واژه ای بسیار زیبا را عالمانه با عنوان آتش به اختیار ذکر کردند که به معنای آن است که در آن زمان که فرمانده حضور ندارد فرد می تواند با بصیرت خود عکس العمل نشان دهد.
وی افزود: واژه آتش به اختیار تعاریفی را در جامعه ایجاد کرده به طوری که بسیاری از افراد به ویژه سیاستمداران آن را به نحو دلخواه خود تفسیر می کنند در حالی که مقام معظم رهبری وقتی سخنی را بر زبان جاری می کنند با فکر و درایت عمیق آن را عنوان می کنند.

 بصیرت در بیانات رهبری موج می زند
مولوی حسن زهی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در هر کاری مصالح و ضرورت جامعه را در نظر می گیرند بنابراین به طور حتم در این برهه از زمان بیان این واژه در راستای نیاز جامعه می باشد.
امام جمعه اهل سنت هامون با عنوان اینکه باید انقلابی گری، درایت و ولایتمندی خود را حفظ کنیم و قانونمد عمل کنیم، خاطرنشان کرد: هیچ کس حق ندارد به طور غیرقانونی و براساس میل خود رفتار کند و این واژه را به نفع خود تفسیر کند.
وی تاکید کرد: جریانات مختلف رخ داده در کشور بصیرت ویژه را می طلبد بنابراین بیانات رهبری همیشه راهگشای مشکلات جامعه است چرا که هر مسئله ای را زیبا و عالی تفسیر فرموده اند.
 
آتش به اختیار وجه کمک کنندگی دارد و نه تقابلی
امام جمعه مسجد جامع ایرانشهر گفت: نسل جوان انقلابی که به تعبیر رهبری آتش به اختیار هستند می‌توانند جلوی تعطیلی یا اختلال اتاق فکرهای افراد دلسوز را بگیرند و مانع آسیب رسیدن به نظام شوند.
مولوی شمس الحق دامنی در گفت و گو با خبرنگار پهره با اشاره به بیانات اخیر رهبری در جمع دانشجویان و استفاده ایشان از کلید واژه آتش به اختیار گفت: در حوژه فرهنگ بیشتر از هر زمینه ایی این کلید واژه مورد توجه است.
وی افزود: در شرایطی که در حوزه فرهنگ متحمل آسیب های فاحشی هستیم با نصب العین قرار دادن فرمان آتش به اختیار از جانب رهبری؛ به طور حتم خواهیم توانست با انسجام و تمرکز بیشتر در اتاق فکرهای متعدد؛ مطابق آرمان ها و اهداف نظام؛ گام های مثبتی برداشت.
مولوی دامنی درباره اینکه «آتش به اختیار» بودن وجه کمک ‌کنند‌گی دارد نه تقابلی گفت: نسل جوان انقلابی که به تعبیر رهبری آتش به اختیار هستند می‌توانند جلوی تعطیلی یا اختلال اتاق فکرهای افراد دلسوز را بگیرند و مانع آسیب رسیدن به نظام شوند.
وی افزود: تریبئن های مساجد، تذکرات نمایندگان مجلس و غیره نمونه ایی از روش ها برای القای نقدهای سازنده به دولت است که این خود یک نعمت است که در واقع مردم باید از اعمال حق حاکمیت خود استفاده کنند و مطالبه‌گری، سؤال و نظارت را از دولت انجام دهند تا دولت نیز پاسخگوی مردم باشد و در راستای مطالبات مردم حرکت کند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccexqo.2bqei8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما