تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۴
فرماندار ایرانشهر از تولید سالانه هفت هزار تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد و افزود: این اقدام باعث شده تا ایرانشهر به قطب دامداری جنوب سیستان وبلوچستان تبدیل شود.
ایرانشهر،دامداری،کشاورزی،گوشت قرمز، اشتغالزایی
عکس اینترنت
ایرانشهر،دامداری،کشاورزی،گوشت قرمز، اشتغالزایی عکس اینترنت
به گزارش عصرهامون، ایرانشهر سرزمینی آمیخته با هنر و طبیعت در دل کویر است که می تواند جاذب گردشگران، سرمایه گذاران و صنعتگران از تمامی مناطق کشور باشد.
اگر چه مهترین جاذبه های گردشگری این شهرستان قلعه بمپور، جواهرات سنتی، نخلستان های خرما، صنایع دستی، باغات زیبای مرکبات، روخانه دامن،کوه های سربه فلک کشیده و غیره است اما آن چه این شهرستان را به عنوان قطب کشاورزی و دامداری جنوب سیستان و بلوچستان معرفی کرده است تولید سالانه هفت هزار تن گوشت سفید از یک سو و از سوی دیگر وجود 30 هزار اراضی باغی و کشاورزی است که این مهم توانسته زمینه فعالیت و اشتغالزایی را برای بیش از 17 هزار بهره بردار در این شهرستان مهیا کند.
 
ایرانشهر قطب تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان  
در همین راستا داوودی فرماندار ایرانشهر در بازدید از مزارع کشاورزی این شهرستان از ایرانشهر به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان یاد کرد و گفت: این شهرستان در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی از جایگاه مناسبی در استان برخوردار است.
وی با بیان اینکه ایرانشهر دارای 30 هزار اراضی باغی و کشاورزی است که بیش از 17 هزار بهره بردار در آن مشغول به کار هستند، افزود: با برنامه ریزی صحیح می‌توان در بخش کشاورزی زمینه اشتغال تعداد زیادی از مردم را فراهم کرد.
 

 
فرماندار ایرانشهر در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: برداشت سالیانه 100 هزار تن صیفی جات، 40 هزار تن گندم ، 700 هزار تن یونجه، هفت هزار تن ذرت دانه ایی و70 هزار تن ذرت علوفه ایی، برداشت حدودا سالی 50 هزار تن ارقام مختلف خرما، برداشت بیش از 11 هزار تن خیار ، 2 تا 3 هزار تن گوجه، برداشت 70 تا 100 هزار تن هندوانه و 15 هزار تن خربزه ، برداشت سالی 20 هزار تن پیاز و بیش از 700 تن مرکبات  و پرورش سالیانه 200 تن ماهی از جمله قابلیت های این شهرستان است.

وجود سی هزار راس دام سنگین و 200 هزار راس دام سبک
وی با بیان اینکه در این شهرستان  سی هزار راس دام سنگین و 200 هزار راس دام سبک وجود دارد، ادامه داد: همچنین سالیانه در این شهرستان هفت هزار تن گوشت سفید تولید می شود که ایرانشهر را به قطب دامداری جنوب استان تبدیل کرده است.
 

نبی بخش داوودی در پایان بر استفاده بهینه از منابع آبی تاکید کرد و افزود: با توجه به پرداخت 85 درصد هزینه‌های اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار باید کشاورزان نسبت به تجهیز اراضی کشاورزی خود به آبیاری نوین اقدام کنند.
به گزارش عصرهامون شهرستان ایرانشهر با اقلیمی گرم و خشک در مرکز سیستان و بلوچستان قرار دارد که فاصله آن تا مرکز استان 321 کیلومتر است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcayun6049nwo1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما