تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۲۴
مدیر عامل منطقه ازاد چابهار در نشست خبری با اصحاب رسانه:

چابهار قطب تولید و توزیع برنج کشور/ رشد ۲۵ درصدی تولید و اشتغال در چابهار

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار با صنایع بسته بندی برنج در حال تبدیل شدن به قطب تولید و توزیع برنج در کشور است همچنین در حمایت از ورزش و گردشگری تلاش هایی برای گرفتن مجوز فدراسیون کریکت در چابهار صورت خواهد گرفت.
چابهار قطب تولید و توزیع برنج کشور/ رشد ۲۵ درصدی تولید و اشتغال در چابهار
به گزارش عصرهامون،به نقل از چهاربهاران، عبدالرحیم کردی در نشست خبری با اصحاب رسانه در چابهار اظهار کرد: واردات خارجی مواد اولیه نسبت به سال گذشته رشد 114 درصدی داشته است که باعث رشد 22 درصدی تولیدات و صادرات نیز شده است.
وی افزود: برای حمایت از کالاهایی که در منطقه آزاد تولید می شود قوانینی وضع کرده ایم و به کار آفرینان و تولید کنندگان در منطقه آزاد چابهار امنیت شغلی برای عدم ورشکستگی از ورود کالای تولید شده مشابه آنها داده می شود بر طبق این قانون واردکنندگانی که بخواهند کالایی وارد کنند که مشابه آن در داخل وجود داشته باشد بدین گونه باید عوارض 2 برابری پرداخت کنند که با پرداخت عوارض نمی توانند کالای خود را با قیمت بالا در داخل کشور بفروش برسانند و این چنین تولید در منطقه آزاد چابهار حمایت می شود و این قانون تاکنون بسیار اثر بخش بوده است.
وی تصریح کرد: در 3 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد رشد اشتغالزایی و بهره برداری از واحد های تولیدی منطقه آزاد چابهار حاصل شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شنبه با مسعود کرباسیان معاون وزیر و رئیس‌کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در خصوص حجم زیاد بار گمرکی کالا در چابهار جلسه ای دارم و برای تسهیل در ورود و خروج کالا صحبت هایی خواهد شد به طوریکه در حال حاضر گمرک به دلیل همین حجم زیاد کالای وارداتی 2 شیفت کار می کند و می خواهیم به 3 شیفت افزایش دهیم.
 وی اذعان کرد: بزرگترین مشکل اقتصادی ما عدم پهلوگیری کشتی های بزرگ در بندر است و عدم تجهیزات تخلیه و بارگیری در بندر شهید کلانتری یکی از معضلات اقتصادی منطقه محسوب می شود.
عبدالرحیم کردی ادامه داد: ما قطب برنج کشور خواهیم شد بطوریکه 13 واحد فعال بسته بندی برنج داریم که حدود 70 نفر در هر واحد مشغول به کار می باشند و تمرکز اصلی ما برروی صنایع بسته بندی و شیلات در خصوص صادرات در منطقه می باشد.
وی اشاره کرد: توجه به مباحث گردشگری یکی از عوامل زمینه ای در برگزاری مسابقات کشتی بود به طوریکه خیلی از کشتی گیران نسبت به هوا و جذابیت های خاص چابهار صحبت میکردند و 500 نفر در بحث کشتی از تهران به اینجا آمده بودند و استانداردهای ورزشگاه ورنا را تأیید کردند.
مدیرعامل منطقه ازاد چابهار یادآور شد: در چابهار تشک کشتی نداشتیم و الان چابهار، کنارک، نیکشهر و قصر قند از تشک های کشتی استفاده شده در تونمنت، برای ایجاد سالن ورزشی بهره مندخواهند شد و این تشک ها به این شهرها ارسال می شود.
وی اظهار کرد: در مسابقات کشتی بصورت زنده و درمجموع 10 ساعت از شبکه های خبر، هامون، شبکه 1 و شبکه 3 پخش شد که نقش بسزایی در تبلیغات چابهار بعد از اتفاقات 2 هفته خواهد داشت.
عبدالرحیم کردی ادامه داد: این تورنمنت یکی از بهترین اتفاقاتی است که در مدت های گذشته در این منطقه روی داده است و نباید این مسائل را سمت و سوی سیاسی داد.
 وی خاطرنشان کرد: برای اتوبوس ها و هتل های مهمانان کشتی هیچ هزینه ای صرف نکرده ایم و در شروع این مسابقات کمتر از 800 میلیون تومان به حساب فدارسیون کشتی واریز شده است که با حضور مهمانان کشتی در حدود 2 و نیم میلیون تومان درآمد زایی در منطقه بوجود آمد.
 وی اذعان کرد: فوتبال ساحلی و والیبال ساحلی نیز در چابهار بوجود خواهد آمد و هدف گذاری اصلی ما بر روی کریکت است چراکه از 14 بازیکن کریکت تیم ملی، 9 نفر از چابهار می باشند و زمین کریکت تا پایان سال در دهکده ورزشی در کنار ورزشگاه ورنا مطابق با استاندارد های جهانی ساخته خواهد شد.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: ما متولی ورزش نیستیم، فدراسیون کشتی بعنوان متولی آمد و شروع به کار کرد و ما حمایت کردیم، در بحث ورزش های دیگر هم باید متولی ورزش شروع به کار کند و ما حامی خواهیم بود همچنین بیشترین تمرکز ما بر این است که فدراسیون کریکت را به چابهار بیاوریم همچنین دیروز با آقای ترکان هماهنگی هایی در خصوص انجام تورنمنت بازی کریکت تا پایان سال در چابهار انجام شد.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdci3ua3.t1aqw2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما