تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۸
فرماندار سراوان گفت: کمبود آب آشامیدانی بهداشتی در سراوان با توجه به قهر طبیعت و خشسکالی های به وجود آمده، در برخی از مناطق موجب ایجاد سوء تغذیه شده است.
به گزارش عصرهامون، به نقل از شستون، درویش نارویی فرماندار سراوان در جلسه کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان با اشاره به خشکسالی که در سال های اخیر در این منطقه ایجاد شده است، گفت: قهر طبیعت و کمبود آب در این خطه از کشور موجب شده تا مردم منطقه برای تهیه آب آشامیدنی بهداشتی با مشکل مواجه شوند که این موجب ایجاد سوء تغذیه در برخی از نقاط شده است. 
 
وی با اشاره به سخت شدن ارائه خدمات توسط دولت و متولیان امر به مردم در پی خشکسالی ایجاد شده که آسیب های جدی را به همراه دارد، افزود: منابع موجود متناسب با حجم مشکلات نیست و برای ارائه خدمات باید کار جهادی همراه با ایثار برای تأمین حداقل ها انجام شود.
فرماندار سراوان در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: خدمات ویژه ای توسط جمعیت هلال احمر کشور از طریق طرح نذر آب با محوریت سلامت، معیشت، تأمین آب بهداشتی و همچنین طرح رنگین کمان امید (توزیع بسته های آموزشی و فرهنگی) در حال انجام است.
 
نارویی با توجه به اینکه تجهیز بیمارستان در قالب تامین دستگاه های جدید و بروز پزشکی، ایجاد زیرساخت های مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت را از اقدامات مهم دولت در شرایط ناپایداری درآمدی برشمرد،  روستای کله گان بخش مرزی جالق را کانون بحران و مشکلات زیست محیطی عنوان کرد که تاکنون با اقدامات بازدارنده مهار شده که نیاز است جهت کنترل آلودگی ها جدیت و حساسیت بیشتری در اقدامات ایجاد شود‌.
وی یکی از پروژه های مهم دولت را اجتماعی شدن سلامت با هدف مشارکت مردم در راستای توزیع خدمات بهداشت و درمان و گسترش شعاع ارائه خدمات دانست که منجر به تشکیل مجمع سلامت و کانون های سلامت مانند نهاد های مدنی و کانون های خیریه خواهد شد.
 
 
 
فرماندار سراوان با تاکید بر بهداشت محیط، فاضلاب ها و آب های رها شده را محل تجمیع انواع حشرات و زباله ها که معجونی از انواع نابسامانی ها را ایجاد کرده خواند و گفت: ضروری است جهت شناسایی و رفع نواقص اقدامات لازم توسط آب و فاضلاب شهری و بهداشت محیط انجام گیرد.
 
نارویی به جمع آوری لاشه احشام، سگ های ولگرد و رفع هر گونه خطرات زیست محیطی را جهت حفظ سلامتی جامعه تأکید کرد و ادامه داد: رعایت استانداردهای لازم برای سلامت آب و ارائه آب سالم توسط تامین کنندگان آب شرب روستاها تاکید نمود.
 
وی به شناسایی افراد ناقل تالاسمی قبا از ازدواج به خصوص در روستا ها با توجه به آمار بالای بیماران هموفیلی و تالاسمی در شهرستان با استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و دفترخانه های رسمی تأکید کرد و  از جذب 146 نفر نیروی جدید بومی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تاکید بر توزیع عادلانه خدمات بهداشت و درمان در همه مراکز، قدر دانی کرد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceon8zejh87vi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما