تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۲
حمیدرضا نصیری گفت: شرکت کشت و صنعت مکران تقاضای پرورش ماهی در دریا به ظرفیت هفت هزار تن را دارد که برای 1400 با شرکت های ترکیه و نروژی هماهنگ و قرار داد امضا کرده است.
پرورش 7 هزار تن ماهی در قفس تا سال 1400/ جهش تولید و اشتغال در دریای عمان رقم می خورد
حمیدرضا نصیری، معاون آبزی پروری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان ( آب های ساحلی) در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: بخشی از تجهیزات مربوط به این صنعت به منطقه آورده شده است و امیدواریم بتواند تجهیزات مربوط به تولید هزار تن ماهی را در فاز اول در دریا مستقر کند.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان ( آب های ساحلی) بیان کرد: متقاضیانی هم در منطقه برای پرورش ماهی در رودیک و نیز برای پرورش جلبک و آرتمیا ورود کردند که انتظار داریم در سال 1400 حرکت رو به جلو در این حوزه هم اتفاق بیفتد.

نصیری ادامه داد: پرورش ماهی در دریا در کشور ما یک صنعت نوپا محسوب می شود و توسعه آن باید به صورت هوشمندانه و با شناخت از وضعیت اکولوژی دریای هر منطقه و توانمندی های مالی و مدیریتی متقاضیان به صورت کاملاً کنترل شده و مرحله به مرحله توسعه پیدا  کند.

وی بیان کرد: خصوصیت آب های دریای عمان با خلیج فارس و آب های ساحلی هرمزگان و بوشهر متفاوت است و سازه های قفسی که برای این منطقه قابلیت استفاده دارد باید به صورت هوشمندانه و متناسب با واقعیت های دریایی انتخاب و مستقر شود تا بتوان انتظار نتایج موفقیت آمیز را داشت .

معاون آبزی پروری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) اظهار کرد: فعال سازی ظرفیت‌های آبزی پروری ماهیان دریایی کمک شایانی به موضوعات استراتژیک امنیت غذایی و ایجاد اشتغال می کند و منجر به افزایش تولید و اشتغال زایی می شود و ظرفیت مطالعه شده منطقه بیش از ۴۵ هزار تن ماهی و اشتغال بیش از پنج هزار نفر در این حوزه است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcevz8zojh8xni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما