تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۴۸
محمد اسلامی گفت: نیاز خود را با ایجاد قابلیت توسعه صادرات برای همه اجزای بندری برآورده کرده‌ایم و ما یکی از بازیگران صنعت دریایی در دنیا خواهیم شد.
رونق تجارت از دروازه ملل در گرو توسعه متوازن حمل و نقل/ایران بزرگترین بازیگر صنعت دریایی دنیا می شود
به گزارش عصرهامون؛ محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح پروژه های دریایی و بندری چابهار که ساعتی پیش با حضور مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی، استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران کشوری و استانی انجام شد، گفت: کالاهای صادراتی با تکیه بر فرصت هایی که در قالب تفاهم نامه با کشورهای همسایه منعقد شده و اقدام های صورت گرفته از سوی سازمان بنادر، از چابهار به نقاط مختلف کشور جابه جا می شود که نشان دهنده سهم بسزای این بندر در شکوفایی اقتصادی است.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم بندر اقیانوسی چابهار در تجارت جهانی دریایی ماندگار باشد و سهم بار و ترانزیت آن افزایش پیدا کند، می طلبد که سطح همکاری با شرکت‌ های بین ‌المللی توسعه پیدا کند.

این مقام مسئول اذعان کرد: بر اساس طرح ویژه ای که برای اولین بار در کشور مصوب شده، نگاه در توسعه سواحل مکران فرابخشی است که به همه این سواحل در قالب یک نگاه راهبردی و با توجه به ظرفیت سرزمین توجه می شود.
وی با اشاره به قرارداد بندر چابهار با هندی ها تصریح کرد: قرارداد با هندی‌ها در حال اجرا است و تعهدات این کشور مبنی بر ورود تجهیزات تا پایان سال محقق می‌شود، با توجه به این مهم در بندر چابهار و همکاری بین‌المللی یک گام به جلو می‌رویم.
 

رشد 100 درصدی بنادر با وجود جولان کرونا
 
محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز بیان کرد: با وجود تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهان، بنادر ایران و از جمله چابهار با رشد 100 درصدی رو به رو بوده اند، به گونه ای که طی این مدت ترانزیت در این بندر 180 برابر و صادرات غیر نفتی 38 درصد رشد داشته است. 
 
وی با اشاره به برقراری سه خط لاینری بین چابهار و هندوستان در راستای رونق ترانزیت گفت: استفاده بهینه از ظرفیت بندر چابهار نیاز به توسعه پسکرانه، جاده، ریل و فرودگاه دارد تا  فعالیت‌های توسعه ‌ای و جذب بار با آمادگی کامل پیگیری شود. 
 

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 24 پروژه

بهروز آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان هم اذعان کرد: همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به سیستان و بلوچستان 13 پروژه دریایی و بندری با چهار هزار و یکصد و سی و سی میلیارد ریال اعتبار افتتاح و عملیات اجرایی 11 پروژه عمرانی نیز با 15 هزار و نهصد و شصت و چهار میلیارد ریال نیز آغاز شد.

وی با اشاره به اشتغالزایی هزار نفری نیروهای بومی با اجرای این پروژه ها گفت: ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد، ارتقای شاخص های عملیات تخلیه و بارگیری، ارتقای ظرفیت پذیرش کشتی، تنوع پذیرش کالایی، سهولت دپوی کالاهای صادراتی و ترانزیتی از اهداف ساخت این پروژه هاست.

انتهای پیام/ 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcf1ydy1w6dmta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما