ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> اهل بیت مظهر وحدت انداهل سنت به همان میزان اهل تشیع به حضرت زهرا(س) محبت دارندمحبت حضرت زهرا (س) جزئی از ایمان است | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۳
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان حضرت زهرا(س) را الگویی برای تمام زنان مسلمان جهان دانستند.
اهل بیت مظهر وحدت اند/اهل سنت به همان میزان اهل تشیع به حضرت زهرا(س) محبت دارند/محبت حضرت زهرا (س) جزئی از ایمان است
اهل بیت مظهر وحدت اند/اهل سنت به همان میزان اهل تشیع به حضرت زهرا(س) محبت دارند/محبت حضرت زهرا (س) جزئی از ایمان است
به گزارش خبرنگار عصرهامون، علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در خصوص مقام و جایگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) از نظر اهل سنت با عصر هامون گفت و گو کردند.

اهل سنت به همان میزان اهل تشیع به اهل بیت محبت دارند
مولوی سلامی با اشاره به جایگاه دخت نبی اکرم(ص) در میان اهل سنت اظهار داشت: حضرت زهرا(رضی الله عنها) دختر ارشد رسول اکرم(ص) است که بارها ایشان از وی به عنوان پاره تن خود یاد کرده است.
این عالم اهل سنت با بیان اینکه شخصیت حضرت زهرا(رضی الله عنها)  شخصیتی است که رسول خدا بسیار به ایشان محبت داشته به گونه ای  که از هر سفری مراجعت کردند به منزل ایشان تفقد نمودند، افزود:  نسل پیامبر از ایشان استمرار داشته است به گونه ای که سادات اهل سنت و اهل تشیع یا حسنی یا حسینی می باشند.
مولوی سلامی حضرت زهرا(س) را الگویی برای تمام زنان مسلمان جهان معرفی کرد و افزود: در روایات آمده است که ایشان سیده النساء اهل جنت هستند و حسن و حسین سید الشباب اهل جنت می باشند و این نشانه جایگاه والای ایشان است.
وی با اشاره به اینکه اهل سنت در تمام خطبه های نماز جمعه از این شخصیت والا  و اهل بیت نام می برند و تمجید می کنند، اذعان داشت: ما معتقدیم همان محبتی که برادران  اهل تشیع به اهل بیت و حضرت زهرا(رضی الله عنها) دارند به همان میزان  و حتی معتقدیم بیشتر از آنها محبت داریم.


محبت حضرت زهرا (س) جزئی از ایمان است
مولوی عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت سراوان در گفت و گو با عصر هامون با اشاره به بیانات پیامبر گرامی اسلام در وصف حضرت فاطمه(س) گفت:حضرت فاطمه بانوی تمام زنان مومن در دنیا و آخرت است که در نزد اهل سنت محبت حضرت زهرا (رضی الله عنها) جزئی از ایمان است.
وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه الگو و نمونه تمام زنان عالم است، ادامه داد: مسلمانان عالم باید از حضرت زهرا (س) الگو بگیرند چرا که بدون محبت به او، ایمان کامل نمی شود.
مولوی ساداتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب افزود: مسئولین تلاش کنند در مراسماتی که برگزار می شود از فضائل حضرت فاطمه (رضی الله عنها) که بی شمار و جزئی از وحدت است سخن گفته شود.
امام جمعه اهل سنت سراوان اهل بیت را مظهر وحدت خواند و گفت: اهل بیت نزد تشیع و تسنن جایگاه بالایی دارد و این فرصت خوبی است تا چنین ملاک هایی را برای وحدت بیشتر مد نظر بگیریم.
 
نماز اهل سنت بدون صلوات بر اهل بیت پیامبر جایز نیست
مولوی سید محمد علی قریشی امام جمعه اهل سنت فنوج در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، گفت: حضرت زهرا(رضی الله عنها) مادر سراداران اسلام است.
وی با اشاره به مسند احمد ابن حنبل درود و صلوات بر پیامبر و اهل بیت پیامبر،افزود: اهل سنت اگر به اهل بیت پیامبر(ص) درود و صلوات نفرستند نمازشان جایز نیست.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مادر مومنین است، اظهار داشت: حضرت زهرا در نزد پیامبر از جایگاه بالایی برخوردار بود به طوری که پیامبر هر بار قصد مسجد می کرد دست به سوی خانه ایشان بلند می کرد و آیات قرآن می خواند و سپس به مسجد مشرف می شد.
وی با اشاره به اینکه در فقه اکبر آمده است، که هر کس محب اهل بیت و بی بی فاطمه زهرا(رضی الله عنها) باشد وارد بهشت میشود گفت: حضرت زهرا جایگاه بالایی در میان اهل سنت دارد.

جایگاه حضرت زهرا در جهان بسیار رفیع است
مولوی عبدالخبیر صمدانی فر مدیر حوزه علمیه اهل سنت قصر قند در گفت و گو با عصر هامون با اشاره به جایگاه بسیار بالا و رفیع حضرت زهرا(س) بیان کرد: ایشان الگویی برای همه زنان عالم است به گونه ای که پیامبر(ص) در وصف ایشان می فرمودند: هر کس فاطمه زهرا را اذیت کند مرا اذیت کرده است.
وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام زمانی که قصد اعلام خبر رحلت خود را داشتند فاطمه(رضی الله عنها) را صدا کردند و فرمودند وقت رحلتم نزدیک است تو اولین نفر از خاندان من هستی که به من می پیوندی.

 
زندگی حضرت زهرا(س) الگویی برای تمام زنان جامعه است
مولوی عبدالحلیم قاضی مفتی اعظم بلوچستان در گفت و گو با دادمردان، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) فرزند کبیر پیامبر اکرم (ص) و مادر حسنین (ع) و سیده زنان اهل بهشت است.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه حضرت زهرا(س) الگویی برای تمام زنان جامعه است، ادامه داد: وظیفه ای که ما مسلمانان در برابر آن حضرت این است که همچنان که به پدر ایشان ایمان داریم بر ایشان هم ایمان داشته باشیم.
وی در رابطه با جایگاه حضرت زهرا و اهل بیت پیامبر(ص)فرمود: جایگاه ایشان چه برای تشیع و چه تسنن همانند جایگاه رسول الله است با این تفاوت که آن حضرت پیامبر و اهل بیت(ع) پیامبر زاده هستند.
مولوی قاضی در ادامه بیان کرد: زنان مسلمان برای رسیدن به خداوند باید سیره زندگی حضرت زهرا(س)  را در زندگیشان به کار ببرند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(رضی الله عنها) نمونه کامل یه زن سخت کوش بود ایشان در عبادت خداوند، خانه داری، رسیدگی به همسر و فرزندان نیز اسوه و الگو بودند.
 وی در پایان با بیان اینکه زنان مسلمان باید زندگی حضرت زهرا(س) را برای خود الگو قرار بدهند، گفت: نه تنها زنان بلکه والدین نیز می توانند از چگونگی برخورد پیامبر (ص) با حضرت زهرا(رضی الله عنها) درس بگیرند و چگونگی برخورد با فرزندان را بیاموزند.
 
اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند 
مدیر حوزه علمیه اهل سنت طوبی زاهدان با اشاره به اینکه اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند، گفت: اهل سنت در تشهد و نماز از اهل بیت بعنوان یاران پیامبر یاد می کنند و اگر چنانچه در تشهد و سلام نماز نام آنها گفته نشود آن نماز باطل و فاسق است.
مولوی عبدالغنی بارانی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه همه ما مسلمان هستیم و به آن افتخار می کنیم، اظهار داشت: سبب هدایت و هادی ما حضرت محمد مصطفی(ص) هستند لذا حضرت زهرا(رضی الله عنها) یگانه دختر آن حضرت و فردی است که نسل آن حضرت را در دنیا فرافکند.
وی گفت: سید و ساداتی که در دنیا داریم از برکت این شخصیت والا مقام است لذا گزیده مسلمانان حضرت زهرا را بعنوان دختر پیامبر و پاره تن ایشان قبول دارند.
مدیر حوزه علمیه اهل سنت طوبی افزود: حضرت زهرا(رضی الله عنها) از اهل بیت بوده و سرور و بزرگ زنان اهل جنت است از این جهت در نزد اهل سنت از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. 

ائمه مستجاب الدعوة هستند
وی بیان داشت: اهل سنت در تشهد و نماز از اهل بیت بعنوان یاران پیامبر (ص) یاد می کنند و اگر چنانچه در تشهد و سلام نماز نام آنها گفته نشود آن نماز باطل و فاسق است از این جهت کلیه اهل سنت حضرت زهرا را بعنوان شخصیت اول می دانند و به ایشان ارادت خاصی دارند.
وی ادامه داد: اهل بیت برکات و ثمرات زیادی از جانب خدا دارند از این رو درخواب دیدن ائمه باعث خیر و برکت است.
مولوی بارانی با اشاره به اینکه مفتخر به داشتن چنین شخصیت هایی در دین خود هستیم، گفت: در بیداری نیز از خدا می خواهیم به برکت نام فلان شخصیت یا پیغمبر گناهان ما را ببخشد چراکه این افراد جایگاه مخصوصی نزد خدا دارند و مستجاب الدعوة هستند. 
مدیر حوزه علمیه اهل سنت طوبی در پایان افزود: حضرت زهرا بعنوان سیده و سردار زنان اهل بهشت هستند لذا هرفردی می خواهد پیش رئیس و سرور خود به خوش نامی بدرخشد باید سیره او را عملی کند.

حضرت زهرا الگوی کامل حجاب و عفاف در جامعه
امام جمعه اهل سنت نسکند سرباز در گفتگو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(س) از دیدگاه اهل سنت گفت: حضرت زهرا (رضی الله عنها) در نزد اهل سنت نیز به عنوان سیده نساء العالمین شهرت دارد ومحبت به اهل بیت جزو ایمان اهل سنت و تمام مسلمانان جهان است و همه باید بر سیره اهل بیت و صحابه اقتدا کنیم.
مولوی عنایت الله رسولی زاده ادامه داد: همانا سروری فاطمه زهرا(رضی الله عنها)، از جانب دین اسلام امر واضح و روشنی است و بر کسی پوشیده نیست، زیرا وی پاره تن پیامبر(ص) است و آن که زهرا(س) را آزار دهد، پیامبر را می آزارد و آن چه که زهرا را نارحت کند، پیامبر را ناراحت می کند.
وی بیان کرد: الگوی برتر و بالاتر از حضرت فاطمه (س) در جهان وجود ندارد، زنان و دختران ما باید با الگوبرداری از حضرت فاطمه (س) در زندگی در جهت شناخت بیشتر ابعاد وجودی آن حضرت حرکت کنند.
وی با اشاره به این مطلب که حضرت فاطمه (س) برای زنان مسلمان چه شیعه و سنی بهترین الگو از نظر اخلاق و رفتار است،اظهار داشت:مبارزه با ظلم،ابا نداشتن از گفتن حقایق،توكل و توسل حضرت زهرا (س) در ارتباط با خدا از دیگر ویژگی های ایشان است.
رسولی زاده با اشاره به فضایل اخلاقی حضرت زهرا(س)،خاطرنشان کرد: مهمترین درسی که زنان جهان اسلام می توانند ازفضایل اخلاقی این بانوی عصمت و طهارت فرا بگیرند، درس عفاف،حجاب و پاکدامنی است، زیرا سیده نساء العالمین الگوی کامل در عفاف، پاکدامنی وحجاب برای زنان و دختران بودند.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مطابق با ایه تطهیر از حسد، تمنای زبان ،غیبت ، بد گویی و کوچک شمردن مردم و برخی خصوصیاتی غیر اخلاقی به دور بودند، تصریح کرد: آن بزرگوار از تکبر، غرور ، صفات رذیل و بدگویی های که در صدر اسلام بود مبرا بودند.
 
تسنن و تشیع بر فضیلت ، بزرگی و مقام برتر حضرت زهرا(س) اذعان دارند
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: اهل تسنن و تشیع نیز بر فضیلت ، بزرگی و مقام برتر ایشان اذعان دارند و ایشان را بزرگ بانوی اسلام می دانند.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در گفت و گو با لادیز اظهار کرد: حضرت فاطمه (رضی الله عنها) سرور زنان اهل بهشت و یگانه دخت پیامبراکرم(ص) هستند و ایشان انس و الفت خاصی با دختر بزرگوار خویش داشتند.
وی افزود: پیامبر در باره فاطمه الزهرا(س) فرمود: فاطمه پاره تن من است هرکس او را بیازارد، مرا آزرده است و همواره دخت گرامی خویش را تکریم می کردند، اهل تسنن و تشیع نیز بر فضیلت ، بزرگی و مقام برتر ایشان اذعان دارند  و ایشان را بزرگ بانوی اسلام می دانند.
وی با اشاره به ویژگی های حضرت زهرا در ساده زیستی و قناعت، خاطرنشان کرد: زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)، می تواند یک الگوی تمام عیار برای جامعه اسلامی ما باشد و نسل جدید باید فاطمه الزهرا (س)  را الگوی زندگی خویش را قرار دهند و با ساده زیستی و قناعت، سبک زندگی اسلامی را در جامعه پیاده کنند تا تجمل گرایی از جامعه رخت بر بندد و و آمار طلاق و جدایی کاهش یابد.
مولوی ریگیان پور تاکید کرد: بانوان  ایرانی  باید زندگی حضرت زهرا الگوی خویش قرار دهند و به طور عملی زندگی حضرت زهرا  را پیاده کنند و حجاب و عفاف اسلامی داشته باشند .

انتهای پیام/9031
  https://www.asrehamoon.ir/vdcezo8v.jh8wni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما