تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۰۵
محمد یوسف یوسفی، مدیر کارخانه بافت نساجی بلوچ گفت: در زمینه جهش تولید کارخانه بافت بلوچ پیشرفت هایی را داشته که قبل از راه اندازی قسمت ریسندگی خط تولیدی دو تن نخ روزانه بوده در حالی که میزان تولید در روز به ۸ تن رسیده است.
افزایش 4برابری تولید نخ در ایرانشهر/کارخانه بافت بلوچ جان تازه گرفت
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ استان سیستان و بلوچستان با وجود تمامی ظرفیت ها و توانمندی‌های بالقوه و موقعیت استراتژیک و خاص به استانی محروم تبدیل شده بود ولی خوب است بدانیم وقتی در مختصات این حوزه پهناور نگاه می کنیم با فاکتور گرفتن سایر استعدادها و ظرفیت های بالقوه آن به صنعتی مهم در یکی از شهرهای جنوبی آن به نام شهرستان ایرانشهر  بر می‌خوریم که جای تامل بسیار دارد.

کارخانه بافت بلوچ استعداد ویژه صنعت نساجی در سیستان و بلوچستان است که با هدف ایجاد اشتغال و تامین نیاز بازار منطقه ایجاد شده است.

سال ۹۹ با هدایت رهبر معظم انقلاب به جهش تولید اختصاص پیدا کرد؛ این نقطه مهمی در تاریخ کارخانه بافت بلوچ شد، ایشان که عنایت ویژه ای به استان سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان ایرانشهر داشتند بارها پیگیر احیا این کارخانه شدند.

تاکید رهبر معظم انقلاب و سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی دولت کارخانه قدیمی بافت بلوچ ایرانشهر را از رکود خارج و در مسیر جهش تولید قرار داده و بخش ریسندگی آن را وارد چرخه تولید کرد.



جهش تولید، دوباره به کارخانه بافت بلوچ جان داد

در همین راستا محمد یوسف یوسفی، مدیر کارخانه بافت نساجی بلوچ در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: در حال حاضر ۲۵۰ نفر نیرو در این جا مشغول به کار هستند و در زمینه بحث اشتغالزایی اقداماتی در زمینه جذب نیروهای جدید داشتیم در حالی که قبلا تعداد نیروی فعال این مکان ۱۴۰ نفر بوده است.

وی افزود: چند ماه قبل با حضور وزیر دستگاه خط کامل تولید نخ و ریسندگی راه اندازی شد که انواع نخ ها از جمله نخ های پنبه ای، پولیسکو، پلی استر را تولید می کند و میزان تولیدی این موارد هم بستگی به به نوع سفارش و نوع مصرفی دارد.

مدیر کارخانه بافت بلوچ ادامه داد: از نظر میزان تولید نخ ما به خود کفا شدیم و با توجه به افزایش قیمت ارز نیاز به واردات نداریم.

وی اضافه کرد: در جهت افزایش صادرات نخ های تولیدی و افزایش درآمد در این زمینه باید به این مسئله توجه کرد که نخ که یک محصول نیمه ساخته بوده و توسعه داده نمی شود که بتوان آن را صادر کرد و پس در راستا صادرات باید پارچه تولیدی از آن را به سایر کشورها ارسال کنیم.

یوسفی در ادامه، تصریح کرد: در سفر اخیر وزیر به ما قول مساعدت و همکاری در زمینه راه اندازی قسمت بافندگی کارخانه بافت بلوچ را دادند و به زودی هم این مکان تاسیس می شود.

وی عنوان کرد: اعتبارات راه اندازی قسمت بافندگی که مبلغی بالغ بر ده میلیون دلار بوده و به این پروژه اختصاص یافته تامین شده است‌.

این مدیر کارخانه بافت بلوچ تصریح کرد: در زمینه تولید چادر که این یک محصول استراتژیکی بوده، تاکنون اقدامی صورت نگرفته و با توجه با این که در کشور پارچه های چادری فقط در یک کارخانه حجاب، شهر کرد تولید می شده که آن هم به خاطر این که این کالای تولیدی در مقابل آفتاب قرار می گرفته و باعث از بین رفتن آن شده مورد استقبال چندانی قرار نگرفته و اکنون تمام چادرهای مصرفی در ایران از ژاپن یا از کره وارد کشور می شوند.

وی گفت: در کارخانه بافت بلوچ یکی از عمده تلاش های ما این است که بخش بافندگی آن را راه اندازی کنیم و طوری ماشین آلات خریداری و انتخاب شوند که بتوان به وسیله آن ها پارچه هایی که مختص لباس بلوچی مردانه است را تولید کرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در زمینه جهش تولید کارخانه بافت بلوچ پیشرفت هایی را داشته که قبل از راه اندازی قسمت ریسندگی خط تولیدی دو تن نخ روزانه بوده در حالی که میزان تولید در روز به ۸ تن رسیده است.

وی عنوان کرد: نخ های تولیدی در کارخانه بافت بلوچ به شهرستان ها و استان هایی چون اصفهان، یزد، گیلان، مازندران با توجه به ثبت و سفارش مشتری فرستاده می شوند.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccesqso2bq1p8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما