> پوزخند اقتصاد بیمار ایران به برجام روحانی بسته های ناموفق خروج از رکود دولت | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۶
اجرای برجام و دوران پسابرجام دولت نتوانست اقتصاد بیمار و متکی به نفت ایران را نجات دهد.
پوزخند اقتصاد بیمار ایران به برجام روحانی/ بسته های ناموفق خروج از رکود دولت
پوزخند اقتصاد بیمار ایران به برجام روحانی/ بسته های ناموفق خروج از رکود دولت
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از چهاربهاران، حدود نوزده روز از اجرای برجام می گذرد، روزی که بازار پس از رکود چند ساله دلخوش وعده و وعیدهای مسئولین تدبیر و امید برای رونق بود ولی در عمل این اتفاق نیفتاد.
توجه بیش اندازه به توافقات هسته ای و دوران پسابرجام عامل اصلی رکود در کشور شده است و سیاستهای غلط ارزی در دولت یازدهم به مشکلات مضاعف در حوزه اقتصاد ایران دامن زده است.
بزرگنمایی در تاثیر گذاری تحریم ها
 دولت تدبیر با مطرح کردن مشکلات اقتصادی کشور و قول برطرف کرده 100 روزه با کشاندن ترمز چرخ هسته ای ترمز اقتصاد کشور را نیز کشید و رکود بی سابقه ای را در بازار حاکم کرد؛ این روند در آغاز به کار دولت یازدهم به خوبی مشهود بود، عدم توجه به اقتصاد مقاومتی در بدنه دولت و نداشتن برنامه اقتصادی مدون و گره زدن و چشم دوختن حل مشکلات اقتصادی کشور به برداشته شدن تحریمها همه و همه باعث ایستادن چرخ اقتصاد و انرژی هسته ای با یکدیگر شد.
دنباله دار شدن مناقشه هسته ای موجب تشدید اوضاع شد و به خوبی نشان داد دولت به امید توافق و برداشته شدن تحریمها بوده و برنامه ای برای حوزه اقتصاد نداشت و چشم به دوران پساتحریم دوخته بود.
حل مشکل اقتصاد در صد روز یا شعاری پوپولیستی برای جلب آرا
حل مشکلات اقتصادی در 100 روز و چند ماهه نگاهی پو پولیستی برای جلب کردن اعتماد عمومی برای کسب رای مردم بود و دولت با متهم کردن گذشتگان وزدن برچسبهای فراوان سعی در تطهیر خود گرفت ولی در عمل با وعده و وعیدهای تو خالی و دست گذاشتن بر نقطه ضعف کشور در مسائل اقتصادی پس از تحریم توانست رای جمع کند.
بسته های ناموفق خروج از رکود دولت
دولت با قبول رکود موجود در کشور و البته انداختن تقصیر بر گردن دولت قبل شروع به تزریق بسته های خروج از رکود به بدنه اقتصاد کشور کرد که نتیجه ای در پی نداشت و نامه چهار وزیر دولت بر لزوم تسریع در عبور از رکود نشان از بحرانی شدن اوضاع اقتصادی و رکود عمیق در کشور می داد.
اقتصاد مقاومتی و مشکلات فرا روی آن
اقتصادهای بزرگ دنیا وحتی کشورهای صنعتی که منابع زیر زمینی نیز ندارند از جمله ژاپن با بهره گیری از منابع انسانی موجود و مدیریت توانسته اند بر بسیاری از مشکلات ناشی از جنگ دوم فائق بیایند و خود را جز کشورهای برتر صنعتی دنیا برسانند.
عزم ملی و اعتماد به نیروی انسانی و شایسته سالاری و تخصص نیروهای و اعتقاد به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی می توانند شاخصه های اصلی ایجاد یک اقتصاد سالم برای جمهوری اسلامی ایران باشد.
اقتصادی که دیگر متکی بر فروش نفت نباشد و تحولات جهانی کمترین اثر را بر آن بگذارد و همچون صنعت خودروی ایران که کاملا وابسته به کشورهایی همچون فرانسه بود وبا اعمال تحریم ها این صنعت به ورته ورشکستگی رسید.
کم آوردن دولت در بودجه سال 95 و دوباره اتکای به درآمدهای نفتی و از طرفی پائین بودن قیمت نفت باعث می شود بیش از پیش به اهمیت اقتصاد مقاومتی پی ببریم.  
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjj0j.yt0xj6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما