> نقش ایران در برقراری وحدت و انسجام اسلامی مثال زدنی است اهانت به حضرت محمد (ص) آزادی بیان نیست | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۳
مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

نقش ایران در برقراری وحدت و انسجام اسلامی مثال زدنی است/ اهانت به حضرت محمد (ص) آزادی بیان نیست

احمد رضا طاهری گفت: به هیچ وجه نمی‌توان اهانت به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) را توجیه و آن را آزادی بیان خواند.
به گزارش عصرهامون؛ احمد رضا طاهری مسیول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با شستون بیان کرد: ایران برای برقراری وحدت در جهان اسلام نقش مهمی ایفا کرد، به عنوان مثال بنیانگذاران و مروجان وحدت جهان اسلام در ایران از طریق مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همایش های ملی و بین‌المللی با هدف نزدیکی بین فرق اسلامی برگزار کرده اند که این نوع فعالیت ها که بحث و گفت وگو در خصوص مسائل مختلف محور اصلی آنها است، باعث شده که نخبگان جهان اسلام با دیدگاه‌های یکدیگر بیشتر آشنا و در موارد مختلف به تبادل نظر بپردازند.

وی افزود: گاهی از داخل همین تبادل نظرها به نتایج خوبی می‌رسیم، نمونه دیگر مثلا کنفرانس‌هایی هستند که سالیانه در مکه مکرمه و مدینه منوره به میزبانی ایرانیان و با حضور مسلمانان و علمای بزرگ برگزار می‌شوند.

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در خصوص مبارزه با سیاست‌های قدرت‌های بزرگ علیه جوامع اسلامی، ایران تنها کشوری است در دنیا که بدون ملاحظه در مقابل زورگویی های آمریکا و متحدانش می ایستد، بسیاری از شهروندان و نخبگان از کشورهای مسلمان و حتی غیر مسلمان شجاعت و مقاومت رهبران ایران در خصوص سیاست‌های تهدید آمیز امریکا را ستودنی می‌دانند که در این خصوص می‌توان به مراسم برائت از مشرکین که در پی تاکید امام خمینی (ره) توسط ایرانیان در ایام حج در مکه برگزار می‌شود، اشاره کرد.

لازمه اتحاد و انسجام در جهان اسلام

طاهری اضافه کرد: اگر کشورهای اسلامی که تعداد آنها در دنیا نیز کم نیست انسجام دارند؛ یعنی با مسائل جزئی و کلی و متفرقه که بین آنها وجود داشته با یکدیگر کنار آمده اند که به چنین اتحادی رسیده اند در نتیجه، این نوع اتحاد می‌تواند به شکل اقتصادی و سیاسی و نظامی در آید.

وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: وقتی جهان اسلام اتحاد داشته باشد بدون شک قدرت آن از اتحادیه اروپا در امور بین الملل کمتر نخواهد بود، زیرا که به یک بلوک اقتصادی و سیاسی و نظامی قدرتمند تبدیل شده و قطعا در امور مختلف بین الملل می‌تواند تاثیرگذار باشد.

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طبیعتا در این صورت چنین انسجام اسلامی اجازه نخواهد داد که کشوری مثل آمریکا در امور افغانستان و سوریه دخالت کند، امروزه عدم اتحاد در جهان اسلام که جمعیت آن حدود 24 درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد متاسفانه باعث شده که اکثر کشورهای اسلامی تک روی کنند، در تک روی خبری از اتحاد نیست.

به گفته وی، اینکه یهودی ها آنهم با جمعیت کمتر از 18 میلیون نفر یعنی فقط دو درصد جمعیت دنیا در اقتصاد و سیاست جهان دخالت یا اعمال نفوذ می‌ کنند بواسطه اتحاد آنهاست، خوشبختانه جهان اسلام پتانسیل های اقتصادی و سیاسی و نظامی بالقوه ای دارد که در صورتی که بالفعل شوند دنیای اسلامی را در جایگاهی فراتر از قدرت‌های امروزی قرار میدهد.

طاهری تصریح کرد: باید به عواملی توجه شود که بتوانند اسلام را حفظ کنند، یکی از این عوامل حکومت است. به عبارت دیگر، برای حفظ ایدئولوژی اسلامی نیاز به حفظ حکومت اسلامی است، اگر حکومت اسلامی حفظ نشود اسلام سیاسی نیز به تدریج تضعیف می شود، اما حکومت اسلامی یک طرف قضیه است و چنین حکومتی باید در مسیر توسعه حرکت کند. 

وی اذعان کرد: وقتی یک کشور اسلامی به لحاظ علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی توسعه یافته باشد، می‌تواند علیه توطئه های دشمن در زمینه های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، و نظامی مقابله کند، در اینجا هدف از ذکر قدرت نظامی رویارویی نظامی نیست بلکه منظور آن است که قدرت نظامی حتی اگر مورد استفاده قرار نگیرد با این حال می‌تواند بازدارنده باشد یا لااقل قدرت بین کشورها را تعادل کند.

تخریب اسلام به دلیل افزایش روز افزون پیروان این دین

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اسلام تنها دینی است که روز به روز به پیروان آن افزوده می‌شود و حتی ممکن است در آینده نه چندان دور تعداد آن از مسیحیت که فعلا بیشترین پیروان را دارد، پیشی گیرد؛ امروزه بیش از پنجاه کشور اسلامی در دنیا وجود دارد، بنابراین در دید علما یا سیاستمداران بانفوذ اما تندروی مذهبی (غیر اسلامی) این مسئله یک تهدید سیاسی و دینی بشمار می‌رود از این جهت بسیاری از نخبگان تندرو مذهبی و لیبرال (مسیحی و یهودی) به طرق مختلف سعی می کنند اسلام را تخریب کنند تا چهره بدی از اسلام را به جهانیان نشان دهند.

وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: حال وقتی اغلب تخریب‌ها و توهین ها باعث واکنش تند از جانب برخی از مسلمانان و منجر به قتل و کشتار می‌ شود، باز همین مسئله خود در راستای اهداف تعیین شده طراحان قرار گرفته و از آن دو چندان بهره برداری می‌شود، به این شکل که مثلا اسلام به عنوان دینی تبليغ می‌شود که خشونت را ترویج می‌دهد،‌برای توطئه گران بهره برداری از این برنامه ها خیلی مهم است.

طاهری با بیان اینکه به هیچ وجه نمی‌توان چنین بی حرمتی را به ساحت مقدس و نورانی حضرت محمد (ص) توجیه و آنرا بنام آزادی بیان گذاشت،‌گفت: آزادی بیان برای خود دارای چارچوبی است که اتفاقا در قوانین تمام کشورها مشخص شده، اینکه رئیس جمهور فرانسه توهین به یک شخصیت بزرگ تاریخی چون پیامبر اسلام را آزادی بیان می‌داند از سه حالت خارج نیست؛ یا اینکه وی فاقد پختگی اجتماعی و دوراندیشی سیاسی است، و بدون تدبیر و فکر حرفی می‌زند که تاثیر منفی داشته باشد، چرا که این نوع آزادی بیان تابه حال بازتاب بسیار بدی در خود فرانسه و خارج از آنداشته است،‌ یا اینکه وی برداشت اشتباهی از معنی و مفهوم آزادی بیان دارد و تحت تاثیر نهادهای قدرتمند پشت پرده قرار گرفته است.

این مقام مسئول اذعان کرد: فرانسه بعد از اسرائیل و آمریکا بیشترین جمعیت یهودی را در خود جای داده و یهودی ها در این کشور دارای نفوذ هستند، در نتیجه توهین به پیامبر اسلام را نمی‌توان به عنوان یک پدیده عادی در نظر گرفت که صرف باصطلاح آزادی بیان مطرح شده باشد.

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در پایان بیان کرد : این نوع تخریب‌ها در واقع بیانگر سوء استفاده از آزادی بیان است و برای مقاصد سیاسی ایجاد می‌شوند اما پیش از آنکه به پیامبر اسلام توهین شود رئیس جمهور فرانسه با این حرفش به شعور خود و فرهنگ مردم فرانسه توهین کرده، گذشته از مصلحت های سیاسی، به لحاظ اخلاقی و دینی و فرهنگی و قانونی نیز این عمل را نمی‌توان توجیه کرد.


انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbs8b8grhbfap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما